Isprobajte zlatne kristale čudesno slatkog okusa i teksture poput karamele koji se tope u ustima.
Kokosov šećer oblik je prirodnog zaslađivača koji se dobiva iz svježeg nektara slatkog cvijeća s vrha palme kokosovog oraha slijedeći tradicionalni način proizvodnje u Indoneziji.
To je jedno od najpopularnijih prirodnih zaslađivača, a poznat je kao zamjena za sveprisutni bijeli šećer. Kokosov šećer je manje prerađen od rafiniranog šećera i zato sadrži više hranjivih sastojaka.
Specijalitet od karamele
Kokosov šećer prirodni je zaslađivač koji je univerzalno primjenjiv i pogodan za sve one koji su svjesni uravnotežene prehrane. Pravi je specijalitet s nježnim okusom karamele koji je malo manje sladak od običnog šećera. To je zrnato smeđi prah koji se koristi umjesto uobičajenog šećerne trske koji svojim ugodnim okusom karamele oplemenjuje okus bez obzira na to gdje se i za što koristi.
Priuštite si "žlicu dobre volje". :)
Hranjive vrijednosti u 100 g
Kokosov šećer iz ekološkog uzgoja 500 g
Sastojci: 100 % kokosov šećer iz kontrolirane ekološke proizvodnje.
Neto količina: 500 g
Podrijetlo: Indonezija
EKO - znači da proizvod ima certifikat Eurolist koji jamči da je najmanje 95% sastojaka proizvoda poljoprivrednog podrijetla organski uzgojeno (uzgoj mora biti u skladu sa strogim europskim propisima).
Možete ga koristiti baš kao i obični šećer od trske - u omjeru 1: 1 da biste zamijenili iste količine redovitog šećera u receptima. Može se koristiti za topla i hladna jela, pića i deserte.
• Pomiješajte ga s omiljenom kavom ili čajem
• Pospite ga po šniti kruha sa sirom
• Koristite ga za zaslađivanje zobenih pahuljica, kaše ili grčkog jogurta
• Popržite kokice prstohvatom soli za "slatko-slanu" karamel ekstazu :)
• Koristite ga za karamelizaciju povrća, posebno luka.
• "Na žlicu"! ;)
Je li kokosov šećer isto što i smeđi šećer?
Ne, to su dva različita oblika šećera. Smeđi šećer još uvijek se dobiva iz šećerne trske, a smeđu mu boju daje melasa. Kokosov šećer dobiva se iz nektara cvjetova kokosove palme.
Je li kokosov šećer prikladan za dijabetičare?
Kokosov šećer je cjelovitiji oblik šećera koji ima niži glikemijski indeks od bijelog šećera, ali ipak ima određeni učinak na šećer u krvi. Dijabetičari stoga moraju biti oprezni.
Koja je razlika između kokosovog šećera i eritritola?
Eritritol je zaslađivač bez kalorija i ne utječe na šećer u krvi pa ga mogu koristiti dijabetičari i oni koji ne konzumiraju šećer. S druge strane, kokosov šećer je cjelovitiji oblik šećera koji ima niži glikemijski indeks od bijelog šećera, ali ipak ima blagi učinak na šećer u krvi.
Je li kokosov šećer sladak kao obični šećer?
Kokosov šećer manje je sladak od bijelog šećera. U principu ga koristimo u istom omjeru kao i obični šećer, ali ako želimo više slatkoće, moramo prilagoditi recepturu.
Kakav je okus kokosovog šećera?
Kokosov šećer pravi je specijalitet nježnog okusa karamele koji se može koristiti u slasticama, napitcima i drugim jelima.
Tvoj paket će biti kod tebe u roku par dana! Ako naručiš paket do 13 sati, šaljemo ga isti dan. Inače se trudim da sve narudžbe predane nakon 13 sati zapakiramo i pošaljemo odmah idući radni dan.
Da li te zanima kako paket dođe do tebe? S dostavno službom Overseas. Na dan kada pošaljemo paket dobit ćeš email od dostavne službe, obavijestit će te i o terminu kada će ti paket dostaviti. Ako ti termin ne odgovara javi im za novi termin. Putnik će te prije dolaska nazvati. S njim se možeš dogovoriti ako želiš da ti paket ostavi na paketomatu, benzinskoj postaji s kojom imaju dogovor. Putnici iz Overseas-a su jako ljubazni i prilagodljivi i sigurno će te naći način da ti predaju paket.
Na izbor imaš 5 različita načina plaćanja:
Trošak dostave ovisi od visine narudžbe. Ako naručiš proizvode u ukupnoj vrijednosti od 60 € ili više je poštarina BESPLATNA. Za narudžbu u vrijednosti do 60 € je trošak slanja 3,99 €.