Zobena kaša preko noći, okus keksa
SASTOJCI:
Kaša:
* 50 g zobenih pahuljica
* 1 žlica chia sjemenki
* 1 žlica meda
* 2 žlice proteina u prahu (aroma vanilije)
* 180 ml biljnog mlijeka
* 15 g tamne čokolade
Nadjev:
* 1 žlica namaza od kikirikija
* 1 žlica meda
* 5 g naribane tamne čokolade
OPIS POSTUPKA: U zdjeli pomiješajte zobene pahuljice, chia sjemenke, med, protein vanilije u prahu i biljno mlijeko. Šalicu stavite preko noći u hladnjak. Sutradan umiješajte narezanu tamnu čokoladu. Nadjenite maslacem od kikirikija, medom i ribanom tamnom čokoladom. Poslužimo.
VRIJEME PRIPREME: 15 min, preko noći
RECEPT PRIPREMILA: Klara Rutar
Komentari (0)