Danas! Kolagen UP 1+1 GRATIS

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
VIDEO: Zdrave krafne
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

VIDEO: Zdrave krafne

Recept za zdraviju verziju krafni. Krafni su pečeni u kalupu za krafne.

SASTOJCI:
* 200 g brašna
* 160 g grčkog ili biljnog jogurta
* 30 g eritritola (ili drugi zaslađivać)
* 2 jaja
* 2 žlice kokosovog ulja
* 1 žličica praška za pecivo ili vinskog kamena
* limun

* po želji: eritritol u prahu za posipanje i džem/čokolada za nadjev

OPIS POSTUPKA:
1. Odvojiti žumanjke od bjelanjaka. Od bjelanjaka istući čvrsti snijeg.
2. U drugoj zdjeli pomiješati mokre sastojke: žumanjke, grčki jogurt, kokosovo ulje i naribanu koricu limuna.
3. Mokrim sastojcima dodati suhe sastojke: glatko brašno, eritritol i prašak za pecivo. Sve dobro izmiješati da se sastojci sjedine.
4. U smjesu dodati snijeg i lagano promiješati.
5. Kalup za pečenje premazati kokosovim uljem i žlicom puniti kalupe. Jedna velika žlica smjese dovoljna je za 1 krafnu.
6. Krafne peći u prethodno zagrijanoj pećnici 20 minuta na 180°C.
7. Kada su krafne pečene, izvaditi ih iz pleha i puniti nadjevom, odnosno ukrasiti po želji. Krafne sam nježno posula zaslađivačem eritritol u prahu.

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi