VIDEO: Zapečene zobene pahuljice s čokoladom
Zapečene zobene pahuljice idealan su primjer zdravog, brzog i jednostavno pripremljenog doručka. Najbolje je što ih možemo pripremiti i ispeći navečer (i u toplima uživati u ukusnoj večeri), a ostatak ostavimo za ukusan i hranjiv obrok ujutro.
Čokoladna malina
SASTOJCI:
* 150 g zobenih pahuljica
* 250 ml mlijeka
* 1 banana
* 1 jaje
* 60 g svježih (ili smrznutih) malina
* Žličica praška za pecivo
* Med
* 40 g tamne čokolade sa stevijom - malina
OPIS POSTUPKA: Sve sastojke izmiksaj u blenderu dok ne postanu glatki. Izlij u posudu za pečenje, dodaj maline i izmrvljenu tamnu čokoladu sa stevijom i malinama. Peci 35 minuta na 180 °C. Posluži toplo ili hladno.
Dupla čokolada:
SASTOJCI:
* 150 g zobenih pahuljica
* 250 ml mlijeka
* 1 banana
* 1 jaje
* 3 žličice 100% kakaa u prahu
* Žličica praška za pecivo
* Med
* 40 g tamne čokolade sa stevijom
OPIS POSTUPKA: Sve sastojke izmiksaj u blenderu dok ne postanu glatki. Izlij u posudu za pečenje i dodaj izlomljenu tamnu čokoladu sa stevijom. Peci 35 minuta na 180°C. Posluži toplo ili hladno.
Komentari (0)