Ušećereni bademi bez šećera
SASTOJCI:
* 200 g bademi
* voda
* 200 g eritritol
* 0,05 l pelin
* mala vrećica rum šećer
OPIS POSTUPKA: Prvo bademe sam stavila u tavu, toliko badema da pokriju dno tave i budu lijepo raspoređeni, prelijte ih vrućom vodom, i kad voda zakipi sklonite sa vatre i bademe ohladite i onda možete skidati ljusku sa badema i ostaje vam onako oguljen badem, zatim takve oguljene bademe vratite u tavu, prelijte sa jako jakooo malo vode, dodajte pelina, cca 200g eritritola i vrećicu rum šećera, sve mješati nekih 15ak min, dok se voda ne ispari i dok bademi ne posmeđe, zatim izvaditi ih i uvaljati u još eritritola i to je to! Nadam se da će vam se svidjeti!
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Ana Šimić
Komentari (0)