Prirodni intimni sapun do 30 % jeftinije

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (20.4.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i intimni sapun.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Tikvice s heljdinom kašom i povrćem
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Tikvice s heljdinom kašom i povrćem

SASTOJCI: 

* dvije srednje velike tikvice

* 50 g heljdine kaše

* 1 rajčica

* 1 paprika

* 1 mrkva

* biogetta

* manje mastan sir



OPIS POSTOPKA: Za početak skuhamo heljdinu kašu. Tikvice izrežemo na jednake polovice i izdubimo. Naribamo mrkvu i sir, a rajčicu i papriku dobro operemo te narežemo na manje komadiće. Nakon toga u posudu stavimo heljdu, mrkvu, rajčicu, papriku i biogettu te dobro promiješamo. S tako pripremljenom masom napunimo tikvice i po njima posipamo naribani sir. Tako punjene tikvice pečemo otprilike 30 minuta na 180 stupnjeva



RECEPT NAPISALA: Malinca Ana


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi