Sočni kakao biskvit
SASTOJCI:
* 2 jaja
* 30 g pirovog brašna
* 15 g kakaa
* 35 g eritritola
* 5 g praška za pecivo
* 45 g tekućeg jogurta
* 10 g badem listića
OPIS POSTOPKA: Odvojite bjelanjke i žumanjke. Bjelanjke izmiksajte u čvrsti snijeg. U drugoj posudi kratko izmiksajte žumanjke i jogurt, a zatim dodajte preostale suhe sastojke i sve dobro izmiksajte. Prebacite u snijeg od bjelanjaka i sve lagano špatulom povežite. Smjesu prebacite u manji pravokutni kalup (25x15), pospite listićima badema i pecite 25 minuta na 180 stupnjeva. Nakon što se ohladi razrežite na 6 jednakih dijelova.
VRIJEME PRIPREME: 5 minuta + 25 minuta pečenja
RECEPT PRIPREMILA: Martina Ferišak
Komentari (0)