Slatki tost s breskvama
SASTOJCI:
* 250 g ricotte
* 1 jaje
* 70 g eritritola (zaslađivač bez kalorija)
* 2 breskve
* 1 žličica cimeta
* 1 žlica eritritola
* 2 žličice kokosovog ulja
* 9 feta integralnog tosta
* bademovo brašno za posipanje
* med
OPIS POSTUPKA: Ricottu, 70 g eritrola i 1 jaje izmiješati mikserom. 2 breskve narezati na ploškice, dodati im žličicu cimeta, 1 žlicu eritrola i 2 žličice kokosovog ulja. Dobro pomiješati i kratko zapeći breskve na tavi. Na integralni tost staviti mješavinu s ricottom i preko poslagati pečene breskve. Zapeći sve na pek papiru u pećnici 15 minuta na 200, kako bi se ricotta i jaje stisli. Posuti bademovim brašnom te preliti s malo meda
VRIJEME PRIPREME: 45 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Andrea Brnjić
Komentari (0)