Ružičaste krafne
SASTOJCI (za 12 krafni):
* 120 g zobenog brašna
* 1 žličica praška za pecivo
* 24 g kokosovog ulja Malinca
* 20 g kokosovog šećera Malinca
* 30 g jogurta po tvom izboru
* 75 g mlijeka po tvom izboru
* 1 jaje
* 1/4 žličice arome vanilije
* prstohvat soli
OPIS POSTUPKA:
1. Pomiješamo suhe sastojke. U zasebnoj posudi pomiješamo mokre sastojke.
2. Ulijemo mokre sastojke u suhe i promiješamo.
3. Smjesu rasporedimo u dobro nauljeni pleh za krafne i pečemo 15 minuta (180 °C).
4. Odmah nakon pečenja krafne premjestimo na rešetku za hlađenje te ih dekoriramo kad se ohlade. Otopila sam ružičastu čokoladu i u njih umočila krafne.
5. Ako nemaš ružičastu čokoladu, možeš pomiješati bijelu čokoladu i nekoliko žlica Malincinog Pink Latte mixa.
RECEPT PRIPREMILA: Nina S. Zorčič
Komentari (0)