Recept za pripravu domaće granole s čokoladom i goji jagodama
SASTOJCI:
* 350 g zobenih pahuljica
* 80ml javorovog sirupa
* 50 g chia sjemenki
* 50g goji jagoda
* 2 velike žlice happy cacao mix ili 100 % kakao u prahu
* 50g goji jagoda oblivenih sa sirovom čokoladom – neobvezno
OPIS POSTUPKA:
1. U veću posudu stavimo zobene pahuljice. Dodamo javorov sirup, chia sjemenke i cacao mix- Sve skupa dobro promiješamo.
2. Pripremljenu granolu istresemo na model obložen s papirom za pečenje. Granolu rasporedimo po cijelom modelu.
3. Pečemo u pećnici 12 minuta na 180 stupnjeva.
4. Pričekamo da se granola ohladi, razlomimo ju na manje komadiće i dodamo goji jagode.
5. Granolu čuvamo u zatvorenoj posudi.
VRIJEME PRIPREME: 20 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana
Komentari (0)