Proteinski keksi
SASTOJCI:
* 225 g zobenih pahuljica
* 2 zrele banane
* 1 žlica agavinog sirupa
* 1 žličica praška za pecivo
* 1 mjerica proteina arome vanilije
* 2 žlice biljnog napitka/mlijeka
* 40 g komadića tamne čokolade
OPIS POSTUPKA: Zagrijte pećnicu na 180°C i pripremite papir za pečenje. U zdjeli srednje veličine pomiješajte zobene pahuljice, zgnječene banane, agavin sirup, mlijeko i proteine. Zatim dodajte komadiće tamne čokolade i promiješajte. Oblikujte kuglice i stavljajte ih na papir za pečenje. Pecite 15 minuta i poslužite. Keksići se vrlo brzo pripremaju, sadrže puno proteina i pogodni su za brzi doručak, međuobrok ili desert.
RECEPT PRIPREMILA: Alja Poharc
Komentari (0)