Proteinski brownie
SASTOJCI:
* 100 g crnog graha iz konzerve
* 15 g kakaa u prahu
* 55 g proteina u prahu (okus čokolade)
* 60 g bademovog mlijeka
* 1 jaje
* 55 g kokosovog ulja (otopljenog)
* 100 g javorovog sirupa
* 1 žličica praška za pecivo
* 60 g komadića tamne čokolade
* prstohvat soli
OPIS POSTUPKA: Zagrijte pećnicu na 175 ° C. Manji pleh obložite papirom za pečenje. Otopite kokosovo ulje. U blender dodajte grah (opran), bademovo mlijeko, jaje, kokosovo ulje i javorov sirup i dobro promiješajte. Smjesu izlijte u zdjelu, dodajte ostale sastojke osim komadića tamne čokolade i dobro promiješajte. Na kraju dodajte pola komadića tamne čokolade i promiješajte žlicom. Smjesu izlijte u posudu za pečenje i pospite preostalim komadićima tamne čokolade. Pecite 18-20 minuta, a zatim brownie ohladite. Kad se ohladi, narežite ga na komade i poslužite.
VRIJEME PRIPREME: 10 min priprema, 18-20 min pečenje
RECEPT PRIPREMILA: Klara Rutar
Komentari (0)