Power UP s adaptogenima 1+1 gratis

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Prežgana juha
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Prežgana juha

Kod nas je prežgana juha redovito na jelovniku, jer je djeca obožavaju. Ako pak slučajno na vrata pokucaju problemi sa želucem, ova juha je izvrstan "lijek".

SASTOJCI (4 osobe):
* žlica domaće masti
* 2 žličice brašna
* 1 jaje
* prstohvat soli
* kim (po ukusu)
* prstohvat papra
* pola litre vode

OPIS POSTUPKA: Zagrijemo mast i na njoj dobro popržimo brašno. Pržim ga toliko dugo dok ne postane stvarno tamno smeđe. Dodamo vodu, sol, papar i kim. Dok čekamo da zavrije, pripremimo umućeno jaje u koje dodamo dvije žlice hladne vode.

Kad voda za juhu zavrije, smanjimo vatru i ulijemo jaje s visine od 10 cm, brzo miješajući vilicom.
Kuhamo (5 minuta) i poslužimo. Najbolje je s komadom domaćeg kruha.

VRIJEME PRIPREME: 10 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Mateja

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi