40% popusta na sve za lijepu kosu

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Pire od tikve sa sočnim steakom i rukolom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pire od tikve sa sočnim steakom i rukolom

SASTOJCI:  
* hokaido tikva
* teleće meso – leđa
* rukola
* parmezan
* kokosov maslac/ulje
* maslinovo ulje
* češnjak
* papar
* kurkuma
* himalajska sol

OPIS POSTUPKA:Pire od tikve: Tikvu dobro operemo, narežemo na veće komadiće i kuhamo. Kada se smekša, ocijedimo vodu, dodamo malo parmezana, malo kurkume i posolimo. Sve skupa izmiksamo s štapnim mikserom te na umjerenoj vatri kuhamo još 5 minuta. 

Steak: Najbolje je da meso mariniramo dan prije pripreme jela ili kako volimo reći pustimo meso da odleži. Za marinadu sam ovog puta upotrijebila maslinovo ulje, narezan češnjak, sol i papar. Meso primjereno popečemo u vrućoj tavi u koju smo dali malo kokosovog maslaca. Vrijeme pečenja ovisi od debljine i okusa osobe. Savjetujem vam da ga ne prepečete, medium verzija je odlična!

Skroz na kraju kada je već sve pripremljeno, na tanjur stavimo malo svježe rukole i nakapamo bučno ulje na nju. Ona će poslužiti kao neki krevetić za naš steak i donijeti će zanimljivu mješavinu okusa. Za prilog dodamo još pire od tikve i obrok je pripremljen. Sigurna sam da će vas ovo jelo iznenaditi zato ne čekajte nego brzo u kuhinju.

TRAJANJE PRIPREME: 55 min
RECEPT  NAPISALA: Ekipa Popolne Postave

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi