Prirodni intimni sapun do 30 % jeftinije

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (20.4.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i intimni sapun.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Pileći sticky fingers (ljepljivi prstići) bez jaja
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pileći sticky fingers (ljepljivi prstići) bez jaja

SASTOJCI (za dvije osobe):
* 400 g pilećih prsa
* sol i papar
* nekoliko žlica pirovog glatkog brašna
* 1 žličica chia sjemenki
* kurkuma
* 1 žlica zobenog mlijeka
* nekoliko žlica kukuruznih pahuljica

OPIS POSTUPKA: Chia sjemenke namočite s nekoliko žlica vode i ostavite da nabubre. Pileća prsa narežite na trakice, posolite ih i popaprite (po želji dodajte malo svog tajnog začina). Pripremite se za pohanje mesa. U jedan tanjur (plitki) stavljamo brašno, u drugi (duboki) namočene chia sjemenke, zobeno mlijeko i prstohvat kurkume za ljepšu boju. Na treći (plitki) tanjur stavite kukuruzne pahuljice (ako imate alergije, provjerite sastojke u kukuruznim pahuljicama!). Pileće trakice prvo umočite u brašno, a zatim u chia smjesu, a na kraju ih nježno položite na pahuljice te pritisnite rukom da se dobro zaljepe za piletinu. Pileće sticky fingerse popržite u ulju (nekoliko minuta sa svake strane). Za zdraviju verziju, pileće trakice stavite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Prelijte uljem i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 ° C. Vrijeme pečenja ovisi o kapacitetu pećnice, načinu pečenja (sa ili bez ventilacije) i debljini pilećih traka. Moj savjet je da ih nakon deset minuta okrenete vilicom i pečete još najmanje 10 minuta. Zatim odrežite jednu trakicu pa ćete vidjeti je li pečena (ne smije više biti ružičasta nego bijela). Dobar tek!

VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Katra Črep

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi