Palačinke bez glutena
SASTOJCI:
* 1 mjerica proteina u prahu (okus čokolada)
* 60 g nemasnog sira
* 100 g slatkog krumpira
* 20 g kakaa
* 25g kokosovog brašna
* 2 jaja
* 30 g zobenih pahuljica (bez glutena)
* malo mlijeka da se lakše izmiješa
OPIS POSTUPKA: Slatki krumpir kuhamo 10 minuta u kipućoj vodi, a zatim ga ohladimo i ogulimo. Dodamo sve ostale sastojke i masu ostavimo 15-20 minuta da stoji. Iz nje ispečemo palačinke. Na vrh smo dodali malo mliječne pjene i izdrobljene kekse te prelili s čokoladnim preljevom bez kalorija. Ta nadjev nismo računali u hranjivoj vrijednosti jer je bio nagrada za doličan trening. Hranjiva vrijednost: - 680 kCal - 55 B, 65 OH, 22 M, 21g vlakana
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT NAPISAO: Jasmin Zorko - Zdravi in fit
Komentari (0)