Palačinka s kikiriki maslacem i tamnom čokoladom
SASTOJCI:
* 1 jaje
* 80 g bjelanjaka
* 2 briketa smrznutog špinata
* 15 g kikiriki maslaca
* 15 g tamne čokolade sa steviom
* prstohvat soli
OPIS POSTUPKA: Špinat otopite u mikrovalnoj pećnici, a zatim umiješajte jaje, bjelanjke i dodajte prstohvat soli. Izlijte u zagrijanu tavu (premažite tavu s malo kokosovog ulja), poklopite i pustite da se donja strana zapeče otprilike 2 minute na laganoj vatri. Zatim preokrenite i zapecite drugu stranu. Palačinku prebacite na tanjur, jednu polovicu premažite s kikiriki maslacem, a na drugu stavite tamnu čokoladu razlomite na manje komadiće. Preklopite i neka odstoji 2 minute kako bi se čokolada otopila i spojila s kikiriki maslacem.
VRIJEME PRIPREME: 10 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Martina Ferišak
Komentari (0)