Prirodni intimni sapun do 30 % jeftinije

0dana
0sati
0minuta
0sekunde

 

Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelja (20.4.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate, vrijednosne bonove i intimni sapun.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Njoke s nadjevom od špinata
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Njoke s nadjevom od špinata

SASTOJCI:
* 250 g kuhanog krumpira
* 1 jaje
* 18 g pirovog griza Malinca
* 100 g pirovog brašna Malinca + po osjećaju
* mladi špinat (približno 9 šaka)
* omiljeni začini

OPIS POSTUPKA: 1. Skuhajte cijeli krumpir u loncu i ogulite ga dok je još topao. Izrežite ga na manje komade ili ga jednostavno zgnječite.
2. U krumpir dodajte 1 jaje i 18 g pšeničnog griza.
3. Na kraju dodajte još 100 g brašna i zamijesite tijesto u kompaktnu i glatku smjesu. Po potrebi dodajte još malo brašna. Najradije koristim glatko pirovo brašno. Tijesto se ne smije lijepiti za ruke. Ne smije biti prevlažno.
4. Tijesto oblikujte u kuglu i zamotajte u prozirnu foliju. Stavite ga u hladnjak na 15 minuta.
5. Za to vrijeme pripremite nadjev. Ovaj put odlučila sam se za špinat kao glavni sastojak nadjeva.
6. Špinat blanširajte, ocijedite i izmiksajte. Začinite po svom ukusu. Nadjev je potpuno prirodan, bez drugih dodataka.
7. Zatim izvadite tijesto iz hladnjaka i podijelite ga na četiri dijela.
8. Uzmite prvi komad i razvaljajte ga u duguljasto tijesto. U sredinu stavite nadjev od špinata. Zatim tijesto preklopite s obje strane prema sredini. Dobro stisnite uz rub kako se njoki ne bi raspadali tijekom kuhanja. Također možete lagano podmazati rub vodom da se tijesto slijepi.
9. Narežite njoke. Posložite ih na pobrašnjenu površinu. Njoke se mogu čuvati i u zamrzivaču. Ali oprez. Prvo ih zamrznite na plehu za pečenje, a tek onda stavite u vrećicu. Tako se njoki neće zaljepiti.
10. Njoke skuhajte u kipućoj slanoj vodi. Kad isplivaju na površinu, kuhajte ih 2 minute.
11. Zatim ih pržite s obje strane na vrućoj tavi.
12. Poslužite ih uz bilo koji prilog: bolonjez umak, umak od rajčice, umak od špinata, umak sa komadićima soje itd.
13. Za kraj ću vam samo još poželjeti dobar tek.

VRIJEME PRIPREME: 1,5 sata
RECEPT PRIPREMILA: Katja Požun

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi
Nedavno Pregledani Proizvodi