LCHF kruh bez brašna
SASTOJCI:
* 30 g kokosovog fino mljevenog brašna
* 50 g bademovog brašna
* 90 g mljevenih lanenih sjemenki
* 40 g mljevenih suncokretovih sjemenki
* 2 žlice grubo mljevenog psiliuma/indijskog trputca
* 1 žličica praška za pecivo
* 1 žličica himalajske soli
* 3 jaja
* 3 žlice maslinovog ulja
* 1 žlica jabučnog octa
* 1 dl vode
PRIPREMA: U posudi najprije pomiješamo sve suhe sastojke. Zatim im dodamo jaja, maslinovo ulje i jabučni ocat. Sve zajedno dobro promiješamo. Na kraju dolijemo još 1 dl vode i ponovno dobro promiješamo. Pleh za pečenje obložimo pek papirom i napunimo smjesom. Smjesu lijepo rasporedimo i poravnamo žlicom. Pečemo 30 min na 175 stupnjeva Celzijusa.
ČAS PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja
Komentari (0)