Krem povrtna juha
SASTOJCI:
* 1 glavica luka
* 2 češnja češnjaka
* kokosovo ulje
* pola manjeg kelja
* 1 veći krumpir
* 2 mrkve
* mali komad butternut tikve
* suhi peršin
* vegeta
* himalajska sol
* bučine koštice
* bučino ulje
* par komada dvopeka
OPIS POSTUPKA: Na malo kokosovog ulja popržite sitno nasjeckani luk i češnjak. Nakon što pozlatne, dodajte vode i narezanu mrkvu, krumpir, kelj i butternut tikvu. Dodajte začine - sol, vegetu i peršin. Kad je povrće kuhano, sve izmiksajte. Poslužite uz dvopek i ukrasite peršinom, bučinim sjemenkama, bučinim uljem. Dobar tek! :)ivanje pospite sitno sjeckanim svježim peršin, a po želji možete dodati i feta sira.
VRIJEME PRIPREME: 45 min
RECEPT PRIPREMILA: Karolina Ocvirek
Komentari (0)