Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Kolagen UP ili Kolagen PLUS: koji je pravi za tebe?

Kolagen UP ili Kolagen PLUS: koji je pravi za tebe?

U današnje je vrijeme postalo jasno da je kolagen vrlo važan za naše tijelo, vitalnost i mladenački izgled. Ali kako odabrati pravi proizvod za najbolje rezultate? Otkrij što Kolagen UP i Kolagen PLUS mogu učiniti za tebe, po čemu se razlikuju, za koga su prikladni i što mogu učiniti zajedno…

Što je uopće kolagen?

Kolagen je protein u tijelu koji je kao neka vrsta nevidljive ljepljive trake našeg tijela, koja se brine da naša koža ostane glatka, zglobovi fleksibilni, a kosa jaka.  Možemo ga zamisliti kao tajni sastojak koji čini čak 30% proteina u tijelu i koji održava naše lice mladolikim. I ne samo lice, nego cijelo tijelo, jer ga sadrže naša koža, zglobovi, tetive, kosti i mišići…

Međutim, ovaj dragocjeni protein prirodno se smanjuje s godinama, donoseći sa sobom neželjene promjene poput bora, opuštene kože, pa čak i bolnih zglobova. Srećom, postoje rješenja koja mogu pomoći da se ovaj proces malo uspori – na tržištu postoje razni dodaci prehrani koji obećavaju više kolagena.

Koji izabrati?

U ovom ćemo se članku usredotočiti na dva popularna odabira iz Malince koji rješavaju isti problem, ali imaju različit sastav, drugačiji način uzimanja i različite mehanizme djelovanja.

To su Malincin Kolagen UP i Malincin Kolagen PLUS …

Pogledajmo što ih razdvaja i zašto su zajedno zapravo odličan par …

Kolagen UP: Veganska moć za prirodnu proizvodnju vlastitog kolagena

Zamislimo da je naše tijelo poput tvornice koja proizvodi kolagen. U ovom slučaju možemo reći da je Kolagen UP poput pametnog nadzornika koji motivira tvornicu da poveća svoju proizvodnju.

Ovaj veganski dodatak prehrani namijenjen je onima koji žele potaknuti prirodnu sintezu kolagena u tijelu i koji ne žele posezati za dodacima prehrani životinjskog podrijetla.

Naime, sadrži pomno odabrane biljne ekstrakte šipka, zelenog čaja i bambusa te ceramide - prirodne lipide koji štite stanice kako bi one ubrzale proizvodnju kolagena, dok istovremeno ceramidi vlaže kožu iznutra prema van, što može utjecati na hidratiziraniju, a samim time i na bujniju i blistaviju kožu.

Upravo zbog ceramida i antioksidansa iz zelenog čaja te prirodnog vitamina C, Kolagen UP je i dalje broj jedan za one s izrazito suhom kožom, ekcemima i dermatitisom, jer ti sastojci mogu pružiti zaštitu stanicama, a biljni ekstrakti također dobro djeluju na nokte i zdravlje folikula kosa kako bi bili zdravi, a kosa i nokti lijepi.

Kolagen UP je u obliku kapsula bez okusa, šećera i aditiva, tako da je uzimanje vrlo jednostavno i može biti naša svakodnevna beauty rutina koja radi u pozadini kako bi koža izgledala mladoliko, bez da moramo stalno razmišljati o tome.

Kolagen PLUS: Hidrolizirana moć kolagena za brzu apsorpciju u tijelu

Kad nemamo ništa protiv kolagena koji je životinjskog podrijetla, što znači da je napravljen od životinjskih bjelančevina, super je ako dodamo i Kolagen PLUS.

Zamislimo da je naše tijelo poput kuće koju želimo obnoviti – u ovom slučaju Kolagen PLUS je poput vrhunskog građevinskog tima koji donosi najbolje materijale kako bi naša kuća (koža i cijelo tijelo) bila jaka i čvrsta.

Riječ je o prirodnom napitku s okusom maline koji kombinira hidrolizirani goveđi i riblji kolagen te kolagen iz membrana ljuski jajeta.

Kolagen je također hidroliziran, što znači da se unaprijed razgrađuje na manje molekule kako bi ga tijelo moglo koristiti kao vlastiti građevni materijal.

Rezultat? 

Brza apsorpcija i podrška našoj koži i mišićima, što donosi vrhunsku regeneraciju nakon napornih dana.

Ali Kolagen PLUS nije samo kolagen – to je pravi multitalent.

Zamislimo da naš građevinski tim donesi najbolji alat. Ovo su dodatni sastojci Kolagena PLUS, uključujući glukozamin, kondroitin i hijaluronsku kiselinu.

Poznato je da su izvrsni kada nam je potrebna potpora zglobovima kako bi ostali pokretljivi i fleksibilni, a vitamin C osigurava da se novi kolagen brzo i učinkovito ugradi u naš sustav.

Koji odabrati?

Izbor ovisi o našim preferencijama... Ako ne konzumiramo namirnice i suplemente životinjskog podrijetla ili preferiramo kapsule, onda je Kolagen UP prikladan za nas.

No, ako nemamo tih problema, možda više volimo napitke, ili se želimo pobrinuti za gradivne elemente kolagena i dodati sastojke koji njeguju naše zglobove, onda je tu Kolagen PLUS.

Još je bolje ako kombiniramo snagu oba i osiguramo doista vrhunsku aktivaciju kolagena...

Zamislimo da kombiniramo snagu oba – pametnog nadzornika (Kolagen UP) i vrhunskog građevinskog tima (Kolagen PLUS).

Rezultat bi bila savršena ravnoteža između vlastite proizvodnje kolagena u tijelu i dodatka najboljih hidroliziranih proteina za regeneraciju kolagena u tijelu, budući da Kolagen UP potiče tijelo da maksimalno iskoristi dodane izvore kolagena iz Kolagena PLUS.

Kako koristimo oba proizvoda

Vrlo jednostavno - pomiješamo osvježavajući napitak Kolagen PLUS, a uz to uzmemo i 2 kapsule Kolagena UP. Na taj način ćemo našem tijelu pružiti dvostruku dozu potpore za hidratiziranu i sjajnu kožu, jače nokte, gušću kosu i fleksibilnije zglobove.

Kolagen UP i Kolagen PLUS stoga definitivno nisu konkurentski proizvodi, već se odlično nadopunjuju i savršen su duo za svakoga tko želi učiniti nešto više za sebe …

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi