Danas! 40–50 % POPUSTA NA SVE

0dana
0sati
0minuta
0sekunde
Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Kajgana s kvinojom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kajgana s kvinojom

 SASTOJCI: 
* 60 grama kvinoje
* 2 jaja
* 80 grama listova blitve/špinata
* 1 mladi luk
* 80 grama cherry rajčica
* maslinovo ulje
* sol, papar 

OPIS POSTUPKA: U slanoj vodi skuhamo kvinoju (potrebno joj je otprilike 15 minuta) i ocijedimo ju. U međuvremenu na maslinovom ulju popržimo cherry rajčicu. Operemo blitvu, ocijedimo i narežemo na trakice te ju također malo popržimo na maslinovom ulju dok ne omekša. Dodamo kvinoju i po potrebi još malo maslinovog ulja. Zatim smanjimo vatru i dodamo razmućena jaja, prethodno posoljena. Polako pečemo i nekoliko puta promiješamo dok jaja nisu gotova. Po želji popaprimo i poslužimo sa cherry rajčicom i nasjeckanim mladim lukom. 

VRIJEME PRIPREME: 30 minut
RECEPT PRIPREMILA: Tamara Lesinšek

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi