Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelje (20.10.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Juha od tikve
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Juha od tikve

SASTOJCI:
* 1 manja Hokkaido tikva
* 4 mrkve
* 1 batat/krumpir
* 1 manji luk
* 3 češnja češnjaka (možete staviti i malo više ako volite okus češnjaka)
* povrtni ili pileći temeljac
* maslinovo ulje
* začini (kajenska paprika, sol, đumbir u prahu, kardamom)
* sjemenke (bučine, suncokretove, sezam)
* bučino ulje

OPIS POSTUPKA: Povrće narezati na komade, češnjak ostaviti u komadu (ne sjeckati), sve staviti na papir za pečenje u posudu za pečenje, dodati maslinovo ulje, začiniti i peći 45 minuta na 200°C. Povrće mora biti mekano kad ga probate vilicom. Pečeno povrće staviti u blender ili koristiti štapni mikser i napraviti juhu. Temeljac dodajte po želji ovisno o tome koliko rijetku juhu želite.

VRIJEME PRIPREME: 60 minuta 
RECEPT PRIPREMILA: Mirna Posavec

 

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi