"Iced Latte" ili ledena kava s čokoladnim proteinima
SASTOJCI:
* espresso ili mjerica crne turske kave
* kokosov šećer
* mlijeko ili napitak od badema
* čokoladni proteini
OPIS POSTUPKA:
1. Skuhamo omiljeni espresso ili tursku kavu. Ohladimo ga.
2. Napunimo veliku čašu kockicama leda do vrha.
3. Na dno do jedne trećine ulijemo mlijeko ili napitak od badema.
4. Nekoliko žličica proteina s okusom čokolade pomiješamo s mlijekom (ili napitkom od badema) i protresemo u shakeru.
5. Polako i pažljivo prelijemo malo čokoladnog shakea s proteinima u mlijeko u čaši.
6. Malo pričekamo, pa prelijemo crnom kavom/espressom (koji smo prethodno po želji zasladili kokosovim šećerom).
7. Cilj je postići slojevitost - ombre efekt (mlijeko, shake, kava).
8. Pomiješamo kavu i popijemo je kroz lijepu staklenu ili metalnu slamku.
VRIJEME PRIPREME: 10 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Katra Crep
Komentari (0)