Heljdina kaša s kruškom i zrnatim sirom
SASTOJCI:
* 250 ml mlijeka
* 50 g heljdine kaše
* 1 žlica eritritola
* 50 g zrnatog sira
* 1 kruška
* 1 žličica meda
* 1/2 žličice cimeta
* 1 žlica soka od limuna
* 1 žlica kokosovog ulja
OPIS POSTUPKA: Navedeni sastojci dovoljni su za jednu osobu. Heljdinu kašu dobro operite i skuhajte u mlijeku. 5 minuta prije kraja kuhanja u heljdinu kašu dodajte 1 žlicu eritritola. Dok se heljdina kaša kuha pripremite krušku. U tavi zagrijte kokosovo ulje i dodajte krušku narezanu na sitne komadiće, med, limunov sok i cimet, sve dobro promiješajte i pirjajte na laganoj temperaturi oko 3 minute. U kuhanu heljdinu kašu umiješajte komade kruške, dodajte zrnati sir, dobro promiješajte i doručak je gotov.
VRIJEME PRIPREME: 20 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Lea Svetlin
Komentari (0)