Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda
Heljda s gljivama
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Heljda s gljivama

SASTOJCI:  
* 100 g heljde  
* 200 g šampinjona  
* 2 žlice maslinovog ulja 
* 1 mladi luk  
* 1 režanj češnjaka  
* sol 
* papar 
* vegeta 
* peršinovo lišće  
* vrhnje za kuhanje  
 
OPIS POSTUPKA: Heljdu skuhajte prema uputi s pakiranja i ocijedite. Dok se heljda kuha, na maslinovom ulju lagano pirjajte nasjeckani luk i češnjak, pa dodajte narezane šampinjone. Posolite i kuhajte još 10 minuta uz povremeno miješanje. Šampinjonima dodajte kuhanu heljdu, papar, vegetu i nasjeckano peršinovo lišće. Dodajte i malo vrhnja za kuhanje, tek toliko da se povežu svi sastojci i bude kremasto.

VRIJEME PRIPREME: 25 minuta
RECEPT PRIPREMILA:
Petra Popijač

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi