Hamburger
SASTOJCI za LCHF lepinju (2 osobe):
* 130 gr brašna od badema (mljeveni bademi)
* 5 žlica kokosovog brašna
* 4 jaja
* 1 žlica maslinovog ulja
* 1 žlica praška za pecivo
* prstohvat soli
Nadjev:
* 250 gr mljevenog mesa
* himalajska sol, papar
* povrće (luka, rajčica, salata)
* domaći umak od rajčice (pelati, origano, bazilika, himalajska sol)
PRIPREMA: U posudi pomiješamo sve sastojke za lepinju i uz pomoć žlice oblikujemo na papiru 2 lepinje visine približno 1 cm. Pečemo ih u pećnici 20-ak minuta na 200°C.
Nadjev: Za nadjev prvo začinimo mljeveno meso po svom ukusu, posolimo i popaprimo. Oblikujemo dvije pljeskavice i ispečemo ih u tavici. Narežemo povrće ( luk,rajčica, salata) i prelijemo ga s domaćim umakom od rajčice.
VRIJEME PRIPREME: 30 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana
Komentari (0)