Fit štrudla u čaši
SASTOJCI:
• 2 jabuke
• 150 g skute
• 100 g grčkog jogurta
• cimet
• 1 žlica eritritola
• 1 mjerica (29 g) proteina
• 1 limun
• 26 g cijelih pečenih lješnjaka
OPIS POSTUPKA: Jabuke ogulite i naribajte u zdjelu. Zatim ih prelijte limunovim sokom i pospite cimetom. U drugoj posudi dobro izmiješajte skutu i grčki jogurt te pospite cimetom i eritritolom. Također možete dodati mjericu proteina vanilije za dodatni unos proteina. U ovom slučaju ne preporučam eritritol da jelo ne bi bilo preslatko. Zatim u staklenu posudu stavite prvi sloj smjese od skute, zatim jabuke i opet smjesu od skute. Na vrh dodajte lješnjake. Jelo se može jesti kao desert ili kao fit međuobrok / doručak. Masa je dovoljna za 2 porcije. Dobar tek!
VRIJEME PRIPREME: 10 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Nives Jakopič
Komentari (0)