Prijava
Što time dobivaš?
  • Poklon E-edukacija: "Osnove zdrave prehrane"
  • Brz i jednostavan pregled narudžbi
  • Svi tvoji recepti na jednom mjestu
  • Pristup svim besplatnim e-knjigama
  • Mogućnost kupnje godišnje besplatne dostave
  • Najbolji popusti i ostale pogodnosti
  • Besplatno testiranje novih proizvoda

Zavrti kolo sreće

Osjećaš li da je danas tvoj sretan dan? Unesi svoj email, zavrti kolo i iskušaj svoju sreću.

  • Kolo možeš zavrtjeti samo jednom
  • Ne zaboravi spremiti svoj kod
  • Kod vrijedi samo do nedjelje (20.10.) do ponoći.
  • Kod ne vrijedi za pretplate i vrijednosne bonove.

Molimo unesite važeću email adresu.

Ovo polje je obavezno.

Fina piletina
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Fina piletina

SASTOJCI:
* 200 g bulgura
* 1 veći crveni luk
* 200 g gotovi humus
* 5 velikih žlica maslinova ulja
* 3-4 velike paprike
* 2 žlice graha iz konzerve
* žlice sosa rajčice
* himalajska sol
* biber
* peršin
* kurkuma
* pileći file


OPIS POSTUPKA: Prvo zagrijte ulje u dubljoj tavi, pa dodajte sitno isjeckani luk, zatim dodajte papriku, također sitno isjeckanu (ja sam je izribala) , zalijte sa sosom rajčice i miješajte na laganoj vatri nekih 10min. Zatim dodajte bulgur, začinite po želji, ja sam koristila himalajsku sol, biber i peršin, zalijte sa kipućom vodom cca 350ml kipuće vode i kuhajte dok se bulgur ne skuha, kad je skuhan i kad vam sva voda ukuha, promiješajte sve sa 200g humusa i grahom iz konzerve i to je to.

A u drugoj tavi na male kockice sam isjekla piletinu začinila sa Himalajskom soli, biberom, peršinom, kurkumon i pekla na tavi do zlatne boje, te sve zajedno poslužila.

VRIJEME PRIPREME: 40 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Ana Šimić

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.
Top hitovi