Čokoladno zobeni puding
SASTOJCI:
* 25 g zobenih pahuljica
* 100 ml kipuće vode
* pola banane
* 1 žlica mljevenih sjemenki lana
* 2 žlice kakaa u prahu
* 2 žlice javorovog sirupa
* 2-3 žlice biljnog napitka
* 250 g biljnog kokosovog jogurta
OPIS POSTUPKA: U manju posudu dodajte zobene pahuljice i prelijte ih kipućom vodom. Pustite ih da odstoje oko 5 minuta. U posudu dodajte pola banane, mljevene sjemenke lana, kakao prah, javorov sirup, biljni napitak i namočene zobene pahuljice te sve dobro izmiksajte štapnim mikserom. U zdjelu srednje veličine dodajte biljni kokosov jogurt i mješavinu čokoladnih zobenih pahuljica. Sve dobro izmiješajte pa smjesu rasporedite u čaše i stavite u hladnjak na barem nekoliko sati. Poslužite hladno uz malo biljnog kokosovog jogurta, nasjeckanih pistacija i liforiziranih malina.
VRIJEME PRIPREME: 15 minuta
RECEPT PRIPREMIO: Gašper Plankar
Komentari (0)