Čokoladni rižini vafli s lješnjacima
SASTOJCI:
* 6 rižinih vafla
* nekoliko žlica namaza od čokolade i lješnjaka Malinca ili maslaca od oraščića (badem, kikiriki, indijski orah)
* šaka prženih lješnjaka
* 100 g bijele čokolade (ili tamne)
* žličica kokosovog ulja
OPIS POSTUPKA: Rižine vafle premažite namazom od čokolade i lješnjaka ili maslacem od orašastih plodova i po vrhu pospite malo nasjeckanih prženih lješnjaka. Stavite u zamrzivač na nekoliko minuta. Za to vrijeme čokoladu s kokosovim uljem otopite na pari. Vrh rižinih vafla umočite u čokoladu (možete i žlicom namazati na vafle). Pospite lješnjacima i stavite u hladnjak da se čokolada stegne.
VRIJEME PRIPREME: 15 minuta
RECEPT PRIPREMILA: Dea Kepić
Komentari (0)