Čoko cimet krafnice
SASTOJCI:
* 40 g pirovog brašna
* 20 g eritritola
* 5 g cejlonskog cimeta
* 1 jaje
* ½ čajne žlice praška za pecivo
* 100 g skyra ili posnog sira
* 15 g tamne čokolade sa steviom
* 5 g sitno sjeckanog lješnjaka
OPIS POSTUPKA: Sve suhe sastojke stavite u posudu i promiješajte. Zatim dodajte preostale sastojke i sve dobro žlicom povežite. Smjesu ravnomjerno rasporedite u 6 kalupa za krafnice ( nemojte prepuniti kalup jer će se krafnice malo napuhati tijekom pečenja) i pecite 20 minuta na 180 stupnjeva. Nakon što se ispeku, izvadite ih iz kalupa i premažite otopljenim tamnom čokoladom i pospite sa sitno sjeckanim lješnjacima.
VRIJEME PRIPREME: 5 minuta + 20 minuta pečenje
RECEPT PRIPREMILA: Martina Ferišak
Komentari (0)