Bounty pločice s višnjama ili trešnjama
SASTOJCI:
* 1 šalica očišćenih/bez koštica svježih višanja ili trešanja
* 2 šalice ribanog kokosa
* 3 žlice agavinog sirupa ili meda
* 1 žličica ekstrakta vanilije
* 3 žlice kokosovog ulja
Preljev:
* 100g kvalitetne tamne čokolade
* 1 žlica kokosovog ulja
PRIPREMA:
1. Pomiješajte višnje/trešnje u blenderu. Dodajte ostale sastojke. Podijelite smjesu u kvadratni kalup i zamrznite na 30 min.
2. U međuvremenu na vodenoj pari otopite čokoladu i kokosovo ulje, promiješajte i pričekajte da se čokolada malo ohladi.
3. Izvadite kalup iz zamrzivača i izrežite smjesu na pločice ovisno o veličini koju želite.
4. Umočite pločicu u otopljenu čokoladu i stavite u hladnjak da se pločice stvrdnu.
VRIJEME PRIPREME: 40 min
Komentari (0)