Bounty pločice s višnjama
SASTOJCI:
* 1 posudica svježih višanja bez koštica
* 2 posudice mljevenog kokosa
* 3 žlice agavinog sirupa ili meda
* 1 žličica ekstrakta od vanilije
* 3 žlice kokosovog ulja
Preljev:
* 100g kvalitetne tamne čokolade
* 1 žlica kokosovog ulja
OPIS POSTUPKA:
1. Višnje dobro izmiksamo u blenderu. Dodamo ostale sastojke. Masu rasporedimo u kvadratni model i zamrznemo za 30 minuta.
2. U međuvremenu na pari istopimo čokoladu i kokosovo ulje, promiješamo i pričekamo da se malo ohladi.
3. Model izvadimo iz zamrzivača te masu narežemo na pločice.
4. Komadić po komadić natopimo s čokoladom i stavimo u hladnjak da se stvrdne.
VRIJEME PRIPREME: 40 min
RECEPT PRIPREMILA: Petra Kavšek
Komentari (0)