Američke krafne iz pećnice, okus francuski toast
SASTOJCI:
* 120 g integralnog brašna
* 3 žličice praška za pecivo
* 1 žličica cimeta
* 2 žlice šećera bez kalorija
* prstohvat soli
* 1 jaje
* 1 dl mlijeka
* 85 g meda
* ekstrakt vanilije
* 60 g otopljenog maslaca
OPIS POSTUPKA: Zagrijte pećnicu na 175°C. U velikoj zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo, cimet, šećer i sol te promiješajte. Dodajte jaje, mlijeko, med, ekstrakt vanilije i otopljen maslac i dobro izmiksajte. Prebacite masu u kalup za američke krafne i pecite u pećnici 20 do 25 minuta. Krafne ohladite i po želji ukrasite otopljenom bijelom čokoladom.
VRIJEME PRIPREME: 15 min + pečenje 25 min
RECEPT PRIPREMILA: Klara Rutar
Komentari (0)